trelitervin.blogg.se

En blogg där vi skriver och rapporterar vart i världen vi befinner oss!

Agnes water /1770!

Publicerad 2013-01-23 11:19:00 i

Tjena tja läget då! Jocke vid skrivmaskinen idag!

Då var det dags för Agnes water och 1770. Detta är två mycket små städer och anledningen till varför man åker hit är den billiga surfingen. Efter 2,5 timmes surfing var jag helt slut i kroppen och var tvungen att vila mina enorma Biceps. Alla klarade vi av att stå på brädan men den solklara vinnaren blev ändå Albin, Grattis!

Vi har även varit ute på en guidad tur då vi fick se en massa djur bland annat känguru. Efter ett par timmar så var det dags för en välförtjänt öl med en av de vackraste solnedgångarna jag sett, väl spenderade pengar!

kvällarna har spenderats på ungefär samma sätt. Några av dem som vi reste med på fraser hade även åkt med hit. På kvällarna var vi på stranden med detta goa gäng och tro det eller ej men vinet var faktiskt också med :). Den första kvällen fyllde Lisa år så jag och David tog på oss äran att göra tårta, och vilken succé det blev!

Den andra kvällen kom det fram ett australiensiskt par och fråga om vi skulle med på drinkar, och det tackar man ju inte nej till. Abbe och David gick i förväg medans Jocke skulle han en otroligt vacker och underbar strandpromenad med en Holländska. Senare anslöt även han med de andra killarna.

Fast en så länge har vi inte kommit till den absolut största nyheten. Jocke var nämligen ute och sprang 1 mil tillsammans med ett par andra tjejer från ett annat hostel, han är glad som överlevde.

Nu har vi precis anlänt till Airlie beach och David har börjat få flashbacks från när han var här för 2 år sen, det är nämligen på gränsen till översvämning.

Life's better in boordshorts

Best regards

Mr. J.Larsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela