trelitervin.blogg.se

En blogg där vi skriver och rapporterar vart i världen vi befinner oss!

Gott nytt år allihopa!

Publicerad 2013-01-03 01:50:23 i

Ojdå nu var det visst ett par dar sedan vi skrev här, men vi lever, tro det eller! :-)
 
Nyårsafton var riktigt lyckad ute i Bondi. Mötte upp en kompis från Halmstad, alltid kul att träffa folk hemmifrån på andra sidan jorden :-)
 
 
Vi satt i Parken precis vid bondi och drack vin ett par timmar innan allt började. Självklart får man ju inte dricka alkohol på allmäna platser men det stoppar väl inte ett par backpackers? 
Såklart så kom polisen och slängde vår box i soptunnan precis bredvid oss. Så vad gör vi? Ja precis vi plockar upp boxen igen så fort polisen försvann där ifrån! 
 
 
Väl inne på festivalen tog det inte lång tid innan Joachim försvann in bland folkmassorna men som tur var hittade vi varandra igen ganska fort! 
Albin blev kvällens snobb som "vaskade" två av sina groggar....
 
Nyårsdagen, ny dag ingen bakfylla, skönt. 
Tid 09.30
 
 
Dagen till ära tog vi oss in till storstaden för chilla i hyde park. Men efter 1h utan något vin får grabbarna nog och tar sig en prommenad till bottleshop för att inhadla lite goon, gott. 
 
Efter 6h Parkhäng och 5L vin var det dags att ta sig hemmåt. Efter en 15min promenad kommer David på att han har glömt sin telefon i parken, så det var bara att gå tillbaka och hämta den. När vi sen väl kom till stationen var det 20 min kvar till tåget skulle gå. På tåget somnar vi allihopa och vaknar till på endhållplatsen där vi blir tvugna att gå av för att sedan ta en taxi hem som tar ca 20min. Alltså, en resa som skulle tagit 1,5h tog istället nästan 3h haha.
 
 
Och tillsist en bränd och vacker David Larsson
 
 
 
 
Imorgon åker vi till Surfers Paradise för nya upplevelser, tjohoo!
 
// Albin 23 år

Kommentarer

Postat av: Fanny och Rebecka

Publicerad 2013-01-03 13:28:49

Gör ni inget annat än att dricka vin? :) puss på dig David från Rebecka o Fanny;)

Postat av: David

Publicerad 2013-01-06 06:01:16

Hej! :) Jodå lite annat hinner vi med! Igår va vi på stranden o badade i havet för första gången i år! Imorgon ska vi till ett jättestort vattenland o nöjespark i klass med liseberg! :)

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela