trelitervin.blogg.se

En blogg där vi skriver och rapporterar vart i världen vi befinner oss!

Regnoväder och Australia Day!

Publicerad 2013-01-27 07:37:41 i

Då har vi befunnit oss i Arlie Beach i ett par dagar. Igår var det Australia Day vilket vi firade i tre dagar istället för en haha... ;) 
 
När vi anlände hit så regnade det hela dagen. Som ni kanske har läst på nyheterna så är det en cyklon här på Östkusten som vi lyckligtvis inte har märkt så mycket av.
Från Airlie Beach åker man ut på Whitsundays och seglar i ett par dagar. Denna veckan har alla båtar varit inställda pga ovädret och även alla bussar härifrån. Vi har med andra ord haft väldigt mycket tur eftersom vi bokade fem nätter här innan vi ska ut på havet, gött!
 
 
Vi har även träffat oerhört mycket folk från tidigare ställen vilket alltid är lika roligt! Många av dessa är Svenskar från Fraser Island men även ett annat gött gäng grabbar som vi träffade i Noosa. 
På vårt hostel bor man i stugor med egen toa och dusch. Stuga innebär att man även har en veranda där alla förfester har varit. På Australia Day var vi ca 25 Pers här vilket blev en riktigt lyckad förfest!
 
David har även träffat sina två andra kära resekamrater som han tjatat så mycket om, nämligen  Caroline och Sara som han träffade i Australien sist han var här och även i Thailand för ett år sedan!
 
 
Idag tittade solen fram igen så vi gick ner till Lagoonen (en stor pool för allmänheten eftersom man inte kan bada i havet) där vi brännde till oss så vi inte ligger efter i brännan ;)
 
Airlie är Jockes favorit stad pga två anledningar;
Mc Donalds ligger precis bredvid hostlet och han har inte sovit hemma en enda natt.... ;)
 
 
 
Hade ingen möjlighet att ladda upp bilder från surfingen i Agnes Water så här kommer dem!
 
 
På tisdag åker vi ut på Whitsundays så vi hörs om ett par dagar bloggen!
 
Life´s better in board shorts
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela