trelitervin.blogg.se

En blogg där vi skriver och rapporterar vart i världen vi befinner oss!

Rundvandring på stan!

Publicerad 2012-12-29 13:00:57 i

Idag fick vi se en bitter Jocke vakna upp när han kollade ut och såg en grå himmel. Livet kunde inte bli värre... Det var en dag som skulle spenderas inne i Sydney.

Inne i stan bjöds det på öl, öl och shopping. Trotts att Albin ville hitta nya skor så blev det absolut ingenting för kvinnan som inte kunde hitta något. Både jag och David hittade vad vi ville, öl, det var gott :).

Har även vandrat runt i Sydney och sett bl.a. Botaniska trädgården, operahuset och en pub. Idag är även alla bussar och övriga händelser bokade så nu kan snart äventyret börja på allvar.

Tyvärr fanns det två negativa saker denna dag.
Nr 1: att de jag åker med(numera kallade piff och puff) tjatar hela tiden om vad de gjort när man går förbi något. Kanske inte låter så tjatigt men jag lovar efter 6 timmar med: "ååå där har jag..." Så börjar det bli tjatigt.
Nr 2: som bara var tråkigt för David men ganska kul för oss andra var att han brände sig ganska rejält. Tro det eller ej men vädret kan förändras och numera har David den snyggaste bonnabrännan av oss alla. Snygg är han!

Imorgon blir det världens största bio som tar in över 533 personer, och har världens största skärm. Sen blir det till att försöka få bort Davids bränna genom sol och bad! Avundsjuka? Det hoppas jag innerligt :)

Vi har även fått våra nya nummer och det är bara att messa som vanligt eftersom vi fick en bra deal ;).
Jocke: +61406008609
David: +61406008316
Abbe: +61406004754

Best regards
Daddys home!
Mr. J.Larsson

Kommentarer

Postat av: Pappa Lars

Publicerad 2013-01-01 11:33:12

Har kollat in er blogg nu .. Kommer att följa er med stor glädje. Ha en fantastisk upplevelse nu, ta vara på varje dag. :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela