trelitervin.blogg.se

En blogg där vi skriver och rapporterar vart i världen vi befinner oss!

En gång i Phuket

Publicerad 2013-04-04 16:06:39 i

Nu sitter vi här igen med en öl (Chang denna gången) i handen, datorn i knäet och diktar för er kära läsare! 
Då förstår säkert en del av er att vi befinner oss i Thailand, vilket är helt korrekt! :)
 
 


Dem 3 senaste dygnen har varit minst sagt händelserika. Vi avslutade våra 24 dagars långa semester på Bali med ännu en buffe middag på Sky garden med Emma och Malin. Mätta och glada gick vi därifrån till ett biljardställe där vi spelade ett par rundor och drack ett par öl. Tro det eller ej men jag (David) och Malin vann faktiskt 2 av 2 rundor mot mästarna Albin och Emma! ;)
 
 
Efter ett par timmars sömn ringde klockan och det var dags att gå upp och packa väskorna igen för en trip till Malaysia. 6 timmar senare landade planet i Kuala Lumpur! Eftermiddagen och kvällen spenderas i och runt Twin Towers. I bottenvåningen på denna fantastiska byggnad ligger nämligen ett shoppingcenter som är 5 våningar högt. Där spenderades mesta delen av tiden! 
 
 
Ser du kinestecknet Uffe?
 
 
Det mest sjuka inträffade dock utanför byggnaden. När vi stod utanför och tog ett par bilder hörde vi en röst ropa på oss. Det visade sig vara Albins jobbarkompis Torin som också var där. 2 svenska grabbar blev därefter 3 svenska grabbar! :) 
 
 
Kvällen avslutades med fotografering, fontänshow, ett par öl och massa gött tjöt! :)
 
 
Twin Towers i nattljus
 
 
 
Som avslutning på dessa händelserika dagar flög i idag till Phuket. Phuket är en ganska sleten stad. Vilket gör att Albin har inte fått det bästa förstaintrycket av Thailand, men på lördag drar vi vidare mot betydligt mycket finare Phi Phi island. Phi Phi ligger cirka 2 timmars båtfärd härifrån. :)
 
 
Life's better in board shorts
 
 

Kommentarer

Postat av: Mr ULF.

Publicerad 2013-04-17 17:26:11

Phoottotototgrafera!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela