trelitervin.blogg.se

En blogg där vi skriver och rapporterar vart i världen vi befinner oss!

One night in Bangkok (two)

Publicerad 2013-04-16 17:46:58 i

Jaha då var vi i Bangkok då ja, spännande värre!
 
Här i Bangkok, här är det jävla med vattenkrig ska vi tala om för er! Som vi berättade tidigare så håller vattenkriget på i tre dagar och på den tredje dagen anlände vi till Bangkok 06.00 på morgonen efter 13h bussfärd. Vårt hotell ligger på Koh san road som är den populäraste gatan här. Gissa vart det största vattenkriget är då? Bra gissat, nämligen på Koh san road.
 
Som tur var slapp vi uppleva ett vattenkrig såpass tidigt morgonen för när vi kom så höll de på att städa gatan som såg för jävlig ut :-)
 
Vi checkade in på hotellet och sov några timmar. När vi vaknade gav vi oss iväg på shoppingtur. Under vår tid i Asien har vi alltid sagt att vi ska shoppa mycket i Bangkok för här är det billigt och här finns det en massa shoppingcenter. Sex timmar och fem shoppingcenter senare kom vi hem med två par nya skor, var. Inte jätte lyckat kanske. Vad kommer vi då hem till? Jodå världens jävla vattenkrig. Att gå igenom Koh san road tar kanske 5-10min max. Nu tog det dryga 45 minuter att ta sig fram till hotellet pga folkmassorna! Dyngsura blev vi självklart, något som taggade oss till tusen. Så det var bara att dra upp på rummet och dumpa grejerna för att sedan gå och ut vara med i vattenkriget! 
 
Bilderna talar nog för sig själv:
 
 
Lagom mycket folk haha...
 
 
 
Idag har vi träffat två väl igenkända ansikten från resan. Nämligen Challe och Paulina från Hamstad som vi träffade på Bali. Challe hade fått för sig att hon ville åka iväg och se världen största liggandes Buddha som är ca 150m(?) lång. Så dit åkte vi eftersom vi inte hade något annat för oss. 
 
 
När vi väl kom in i templet så var tjejerna tvugna att ta på sig skitsnygga rockar, något vi slapp :)
 
 
 
 
Kvällen avslutades med en god middag på en mysig restaurang med brudarna samt lite shopping såklart...
 
Imorgon är det dags för nya äventyr. Thailand är för dyrt tycker vi så vi drar till Kambodja! Bussen kommer att ta 11h och kostar oss endast 120kr :-)
 
Hur billigt är då Kambodja? 
Många vi har träffat under vår tid i Asien har varit i Kambodja och verkligen älskar det. Vi har även hört att ölen kostar 25cent (ja man använder US dollar) på Happy hour. Enough said. 
 
 
Remember, life´s better in board shorts
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela