trelitervin.blogg.se

En blogg där vi skriver och rapporterar vart i världen vi befinner oss!

Time to say goodbye

Publicerad 2013-04-02 14:02:23 i

Jaha då har de fyra härliga Göteborgarna som vi trodde vi var värsta bundisarna med lämnat oss för att åka till Gili. Som om inte det var nog så tog dem även med sig Challe och Paulina!!! Så då tänker vi ge igen, imorgon drar vi från Bali!
Nästa stop Kuala Lumpur, Malaysia! Men mer om resplanen senare.

Vad har vi nu hittat på för spännande här på Bali?
Nu när vi är helt "ensamma" så blir vi tvugna att umgås med Emma och Malin ännu mer så de inte känner sig utanför. Så idag har vi varit på utflykt, vi har varit och besökt ett tempel!

 
 

Vi tog våra mopeder och körde dessa underbara 5 mil för att äntligen komma fram till detta vackra tempel Tanah Lot. 5 mil på en moped får man ont i röven av, även på Bali!
 
 
Underbar trafik, inte sant?
 
 
Emma ser du Templet?
 
 
 
 YOLO

 
En cool unge gjorde karateposen, här är vår version!
 
 
Finn ett fel!
 
 
 
Gårdagen spenderade vi på stranden här i Kuta. Detta var Davids (tro det eller ej) första besök på Kuta Beach! Att det ska ta hela tre veckor innan man orkar ta sig ner till stranden? Latmask... I alla fall här låg vi hela dagen och stekte! När det blev för varmt gick vi upp till "baren" och köpte oss en varsin kall öl. Dagen avslutades med en härlig  solnedgång och ett gött gäng!
 
 
 
 
Baren :)

 
 
Ikväll är det som sagt vår sista kväll på Bali. Detta ska avnjutas på en fin restaurang nere vid stranden. Den här restaurangen är enligt Lonely Planet Kutas bästa restaurang så det måste ju provas!
 
Hur ser nu våra resplaner ut?
Imorgon åker vi som sagt till Malaysia men där kommer vi endast spendera ett dygn för att sedan ta oss vidare till Phuket i Thailand för nya äventyr!
Många frågar oss när kommer ni hem? Eftersom vi fortfarande inte här någon hembiljett så har vi inget svar på det än. Det enda vi kan säga är att vi kommer hem iår :)
 

 
Förresten, Avundsjuk Max?
 

Life's better in board shorts

Kommentarer

Postat av: Max

Publicerad 2013-04-03 21:40:47

Du är änte rädde David Larsson å lite äcklig...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela