trelitervin.blogg.se

En blogg där vi skriver och rapporterar vart i världen vi befinner oss!

Thank you for The Music and The songs im singing!

Publicerad 2013-02-26 04:39:19 i

Tjollahopp Jocke/Uffe/ghert/MR Ulf här idag till er tjänst. Kärt barn har många namn.

Som många säkert redan förstått så är jag själv kvar i Sydney medans de andra två har begett sig vidare på nya äventyr. En vecka kvar för min fel i paradiset tillsammans med en tjej som heter Malon, mycket trevlig tjej. Tyvärr har vädret här varit sådär så alla ni som tänker kommentera att jag är blek, här har ni anledningen, thats it :).

Sista kvällen med grabbarna har ni säkerligen redan läst om i förra inlägget men för att vara ärlig var det rent ut sagt för jävligt att se dem springa iväg i regnet, tur att det regnade så man kunde dölja "eventuella" tårar... Hoppas ni får en kanon resa grabbar och fan va vi ska fira när ni kommer hem sen!

De har dagarna som gått har jag spenderat tillsammans med Malon och vi har spenderat tiden på lite olika sätt. Första kvällen gick vi och la oss hyfsat tidigt men eftersom ingen var speciellt trött så gick vi ner till baren för att Shotta lite, lagom nödvändigt. Efter ett tag kom managern ut och sa till oss att vi inte fick fler shottar, men baren hade brett sortiment så det gjorde inte så
Mycket. Vaknade upp dagen efter och resultatet kan ni se på bilden nedan...

Igår spenderades dagen på taket hos Malon. Uppe på taket finns nämligen lite av varje: gym, bassänger, jaccuzi och relax avdelning. Spenderade mest tid i gymmet... Eller inte utan mer troligt att de spenderades i jaccuzin i mestadels molnigt Sydney. Malon bjöd på vegetariska wraps och en flaska vin, sen begav vi oss vidare till baren vid operahuset, hög mysfaktor, gillar vi skarpt. Nu blev du allt lite avundsjuk David? ;)

Best regards
Mr. Larsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela