trelitervin.blogg.se

En blogg där vi skriver och rapporterar vart i världen vi befinner oss!

Glad påsk önskar trelitervin!

Publicerad 2013-03-30 08:46:55 i

Halleihallå då var det dags igen för en update.

Nu är vi tillbaka i Kuta på Bali efter en härlig vecka på Gili Trawangan. Vi kom hit i Söndags och nästan direkt träffade vi två brudar från Stockholm som vi umgicks med innan vi åkte till Gili. De hade varit på ett annat ställe i Bali ett par dagar så alltid kul med en oplanerad reunion. Söndagen bestod av en ytterligare reunion. Det var ju nämligen Emmas födelsedag som vi självklart var med och firade. Detta firade vi med Hard Rock café och en utgång på det. Även ett gäng grabbar från hotellet som Emma och de lärt känna hängde med och dessa har vi umgåtts med varje dag sedan dess.
Så dagarna går väldigt fort nu, nästa för fort då det alltid finns något och göra :) Samt att nu slipper jag och David umgås med varandra allt för mycket hahaha... ;)
 
Nu är vi med andra ord ett stort gäng som bor på samma hotell. Även två andra Halmstad bor har umgås vi med. Charlotte och Paulina! Riktigt härliga tjejer :)
 
Vi var ju tvugna att ta med folket till Uluwatu för att visa de fina stränderna här på Bali. Så i tisdags hyrde vi moppar och drog iväg. Vi stannade på Dreamland först där det var riktigt goa vågor! Här hyrde vi Boddyboards och surfade med vågorna, hur sköj som helst! :D
 
 
 
 
 
Uluwatu
 
 
 
Sen så festar vi en del nu men vi inte varje dag, bara nästan! Vi har faktiskt även varit på bio! Här i Kuta finns det nämligen en biosalong som är rena lyxen. Som några av er kanske redan sett på Facebook så sitter man i förstaklass stolar med stort benutrymme för endast 50kr. Kan det bli bättre?
Filmen vi såg heter Olympus has Fallen och var riktigt bra! Ingen av oss visste något om filmen innan utan alla gick dit bara för att få sitta i lyxsalongen haha! Men filmen var riktigt bra och den får 4/5 Bintang!
 
 
 

Igår var vi och käkade buffé. För 30kr fick man äta hur mycket som helst och här var det grillspett, hamburgare, mos, pasta, en jävla massa grönnsaker och muffins till efterrätt! Smaskigt värre! Nu låter ju detta som det var oerhört billigt, och ja det var det! Men fräcka som de är så har de lite högre priser i baren mot vad det kostar på andra ställen. Så här fick vi betala 15kr(!) för en öl istället för 10kr(!) hahaha...
 
 
Idag har även jag surfat för första gången här på Bali! Grymt stora vågor så jag vågade inte simma ut allt för långt, jag tänker ju inte sy några nya stygna sen sist jag var på Bali!
 
 
Annars vad gör vi om dagarna? Är vi ute så blir det att man sover till 11-12, går och käkar på en Indonesisk restaurang, hänger i poolen, lirar biljard och åker på lite äventyr med mopparna. Förstår ni nu varför vi inte har bloggat på ett tag? Vi har ju fullt upp.... ;)
 
 
 
 
Filmmys har vi med
 
 
Kuta Beach
 
 
Remember, life's better in board shorts
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela