trelitervin.blogg.se

En blogg där vi skriver och rapporterar vart i världen vi befinner oss!

Ikväll skiter vi i allt

Publicerad 2013-03-08 08:22:00 i

Våra sista dagar i frihet spenderar vi i parker eller på någon av Sydneys alla underbara stränder. Samtidigt som Ulf flög hem så försvann det dåliga vädret, därför har vi bara sett Sydney från dess bästa sida!
Med strålande sol och 30-35 grader varmt besökte vi Manly Beach, Sydney finaste strand enligt David. För att ta sig till Manly måste man åka färja i cirka 20 minuter. Det tar med andra ord lika lång tid att åka från Sydney centrum till Manly som att åka från Helsingborg till Helsingör, sweet! ;) 
 
 
Eftersom vi bara har varit i Sydney 3 gånger den här resan så kände vi att det var hög tid att ta lite bilder på Opera huset och Harbour bridge då vi tidgare tydligen glömt det haha...
 
 
Här har vi det, Opera Huset!!! Med svenskt kakel på taket! (Ja det är sant!!!)
 
 
Har har vi den, Harbour bridge!!! 134m över vattenytan, utan svenskt kakel!!!
 
 
 
 
 
We love Sydney!
 
Som många av våra kära läsare kanske redan gissat sig till så var blomster jobbet bara ett skämt, eller? I alla fall så är det så vi vill se på det hela. 
 
Så vad ska vi göra nu? Ska vi ens jobba? Ska vi börja spela på lotta? Hur mycket pengar har vi egentligen? Ska vi åka hem snart? 
Många frågar, inga svar....
 

 
 
 
 ???????????????????????????????????????????????????????????
 
 
 
Jodå vi har faktiskt svar på några frågor, men inte alla.
Såhär är det:
All kontakt som vi har haft med farmen har skett via mail. Detta har skötts bra och verkat seriöst från början tills nu. Vi har nämligen fått reda på att farmjobbet var en bluff... :( Ibland känns det för bra för att vara sant helt enkelt. När vi fick reda på dem tråkiga nyheterna var vi tvugna att hitta en annan utväg. Vad gör vi nu? 
Vi försökte faktiskt (tro det eller ej) ringa ett tiotal olika farmer runt om i Australien men fick inget napp. Att stanna kvar i Australien är ett alternativ men ett väldigt dyrt sådant.  Det betyder ju att vi snart måste åka hem vilket vore oerhört tråkigt vi som älskar solen ;)
Så vad fan ska vi göra nu? 
Vi känner att vi inte kan ge upp bloggen (och resan) så vart är det billigt? AFRIKA? näääh. USA? Definitivt inte! EUROPA? NEJ NEJ NEJ FÖR KALLT!!! ;)
 
ASIEN DÅ? Ja varför inte? Billigt och bra! Så på söndag flyger vi till Indonesien nämligen BALI! :-D 
Jaha, hur länge tänker vi stanna där då? Bra fråga faktiskt! Vi har nämligen inga fler planer eller fler flygbiljetter så vi tar oss dit kontot för oss, om ni förstår vad vi menar ;-)
 
Detta kan vi summera i tre ord (känsliga läsare varnas)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FUCK YOU AUSTRALIA!
 
Det värsta är ändå trots allt att David tvingas tacka nej till sitt rosa bankomatkort...
 
 
Hur ska då våra två sista dagar spenderas i Australien? Troligtvis kommer vi att åka till Bondi Beach imorgon i mån av bra väder (vilket är 99% säkert). Ikväll är det den sista Goon fyllan som gäller. För er som fortfarande inte fortsått vad Goon är så är det en box fruktigt vin som kan innehålla spår av fisk, ägg, mjölk och nötter. Detta gör boxen oerhört billig jämfört med allt annat.
 
 
(tro det eller ej men David har använt sina löparskor)
 
 
För de som inte gillar vin så finns även Rekordelig cider i Australien ;-)
 

Life´s cheaper in Bali!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela