trelitervin.blogg.se

En blogg där vi skriver och rapporterar vart i världen vi befinner oss!

Vi svettas och svettas, sen svettas vi lite till...

Publicerad 2013-03-22 10:13:00 i

Vi lyckades! Hittade ett internet café med hyffsat internet så ska se om vi lyckas lägga upp lite bilder till er där hemma!
 
Förra blogginlägget blev väldigt rörigt eftersom vi skrev från vår mobiltelefon vilket gjorde att allt blev fucked up men ni lyckades nog förstå det ändå :)
 
Vår tid här på Gili Trawangan är underbar, vi njuter som bara den! Dagarna spenderas på restauranger, stranden och andra "icke för jobbiga aktiviteter" om ni förstår vad vi menar. vi som har ett sådant jobbigt och krävande liv för tillfället vill ju inte slita ut oss allt för mycket.
 
 
Fast i förrgår var vi ute och cyklade runt hela ön! Vi hyrde cyklar för 30kr och drog söder ut. När jag trodde att vi var på östra sidan visade det sig att vi var på den norra och där med nästan cyklat runt hela ön! Snacka om en liten ö! Cykelturen tog ca en timme och svettiga som vi var hoppade vi i havet för att sedan lägga oss i en sackosäck och avnjuta en kall öl!
 
 
 Ölen är på ingång, vi lovar ;-)
 
Cykelhistorian slutar inte här dock. Som vanligt är livet inte alltid en dans på rosor då under kvällen blev David av med sin cykel. Någon hade snott cykeln under natten och personen som vi hyrde av var inte glad. Här är nämligen en cykel lika mycket värd för balineserna som en bil är för oss där hemma. Lite komiskt på sätt och vis men vi lever olika även fast vi lever i samma värld. Så vi fick en dag på oss att hitta den här cykeln så vi skulle slippa betala för den men att hitta en cykel här är som att hitta en nål i en höstack nämligen helt omöjligt! Så idag drog vi ner till chefen som vi hyrde av och fick betala 600kr för cykeln. Tråkiga pengar men what to do what to do...
 
 
Här är våra super cyklar med sönderrostade kedjor och inga växlar som fungerar....
 
 
Inläggets fotomodell, David Larsson
 
 
David njuter av att ha stranden för sig själv
 
 
Här skulle man bott, men så mycket pengar har vi inte...
 
Måste ju även passa på att berätta om vårt hotell! Vi bor för 60kr per person/natt med AC och storbalkong! Rummet känns som hotellts svit då de andra rummen inte alls har lika stor och fansy balkong som vi har, boss! Även fast rummet är superfint och stekigt så är det ju alltid något som ska krångla. Eftersom Gili är en såpass liten ö så är inte elen den stabilaste direkt haha... Så häromdagen gick både ström och vatten på hotellet samt på hela ön!
När vi satt och åt senare på kvällen så dog strömmen igen så vi fick äta med tändaljus, supermysigt! 
 
 
 
 
En trött David efter en hård dag på stranden
 
Idag har vi varit ute och snorklat för man måste ju spana in Gilis utbud då här ska vara riktigt fin dykning och snorkling för den delen. Så vi hyrde varsin mask och snorkel och simmade ut. Vi fick se 3 stora sköldpaddor (större än i Australien) och massa fina fiskar. Ingen Nemo dock men andra fiskar från filmen så vi var super nöjda! 
 
 
 
Life´s better in board shorts
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Mr Ulf

Publicerad 2013-03-23 09:37:57

Vad är det jag hör! Cyklar?! Så som jag tjatat om dessa cyklar! Tända ljus?! Mys gillar Uffe!

Svar: haha japp men de var billiga... eller ah var innan en försvann haha :)
trelitervin.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela